Esbjerg Stadium, Esbjerg, Denmark

  • Gebouwtype:
  • Sportstadions
Volledig Scherm Sluiten Street View

With the help of a simple and foreseeable logistics, the crowds are handled safe and uncomplicated, and the stadium's design creates the right framework for anticipation and intensity of a match.

The idea behind the design aims to bring together all Esbjerg Stadium in one continuous movement, thus providing a clear and precise body with the iconic value that gives Esbjerg Stadium a significant place in the Danish top football. The new features incorporated into the buildings idiom and is elegant pulled in front with a distinctive main entrance to the apron.

Projectinformatie

Projectgrootte:
17300 m2
Aannemer:
Davidsen og Partnere A/S
Ingenieursbureau:
Grontmij
Architect:
Friis & Molttke
Geleverd:
2008
Opgeleverd:
2009

Contact

Jonas Høg

Direktør

Bygningsingeniør

Tel. +45 6611 1065
jonas.hog@peikko.com