Porsche Center, Stavanger, Norway

  • Gebouwtype:
  • Winkelcentra
Volledig Scherm Sluiten Street View

Kruse Smith Entrepreneur has set up a new building for sale and service of Porsche at Forus in Stavanger. The building has three straight sides and a curved facade to the west. The basement is molded in waterproof concrete. Bearing construction above ground level is made of steel and hole decks. Peikko's DELTABEAM® enabled open and flexible layout of the building, even with architecturally demanding shapes. 

Projectinformatie

Projectgrootte:
4,023 m2
Projectontwikkelaar:
Bavaria Eiendom / C4 Forus
Aannemer:
Kruse Smith Entreprenør
Architect:
Walther Arkitekter
Geleverd:
2014
Opgeleverd:
2015

Toegepaste Peikko oplossingen

Contact

Kjetil Johansen

Daglig leder

Siv.ing.

Tel. 32 20 88 90
kjetil.johansen@peikko.com