Poortgebouw Veldhoven, Veldhoven, Netherlands

  • Gebouwtype:
  • Kantoorgebouwen
Volledig Scherm Sluiten

Peikko Benelux levert 1831 m² aan DELTABEAM-staalbetonliggers.

Voor het project Poortgebouw te Veldhoven heeft Peikko Benelux in 2021 totaal ca. 1800 m² DELTABEAM® – staalbetonliggers uitgeleverd in opdracht van Stam en De Koning.

De DELTABEAM® – staalbetonliggers zijn toegepast bij de middenassen van dit gebouw. De liggers zijn enkelvoudig op betonconsoles tussen de kolommen gelegd. We spraken tijdens de bouwfase met Nico Boogaard. Nico was hoofduitvoerder van dit gigantische project.

Hij benoemde ook een aantal mooie voordelen welke de DELTABEAM®-Staalbetonligger met zich meebrengt. Nico gaf aan dat de montage erg makkelijk gaat, de DELTABEAM®-Staalbetonligger makkelijk met beton te vullen is. Verder zijn de liggers super stabiel waardoor weinig tijdelijke ondersteuning nodig is tijdens de montagefase.

Hij stelde ook dat je ook snel kan bouwen met de dit systeem. In dit project is de DELTABEAM®-Staalbetonligger uitgevoerd met een brandwerendheid van 60 minuten.

Lees verder down-arrow.png

De montage ging erg makkelijk, de DELTABEAM® is makkelijk met beton te vullen, super stabiel tijdens montage en we konden snel bouwen.

Nico Boogaard, Hoofduitvoerder, Stam + De Koning,

Projectinformatie

Projectgrootte:
30,000 m2
Verdiepingen:
6
Projectontwikkelaar:
JHK Architecten
Aannemer:
Stam + De Koning
Ingenieursbureau:
Adviesbureau Tielemans
Architect:
JHK Architecten
Geleverd:
2020/2021
Opgeleverd:
2021

Toegepaste Peikko oplossingen

Contact