WTO Extra Muros, Geneva, Switzerland

  • Gebouwtype:
  • Kantoorgebouwen
Volledig Scherm Sluiten Street View

The headquarters of the World Trade Organisation invests in a new building called Extra Muros. Altogether they employ more than 900 persons. The new extension building is smoothly integrated to the surroundings, with its emblematic glass facade giving light, international and practical atmosphere. Besides of offices, the building includes a 250-seat restaurant, car park area, pedestrian bridge to the previous building, and its own print house. The building is energy efficient, and easily modified to adjust different needs of space. There are plenty of open areas in the building.

Punching reinforcement and rebend connectors of the site have been delivered by Peikko.

Projectinformatie

Projectgrootte:
14500 m2
Verdiepingen:
6
Aannemer:
Rampini & Cie SA
Architect:
Wittfoht Planung GmbH
Geleverd:
2010
Opgeleverd:
2011

Contact

Gregor Schabrun

Geschäftsführer

Tel. +34 91 846 74 73
gregor.schabrun@peikko.com