EBEA SELECT

Vind de meest optimale EBEA® Koudebrugonderbeking voor uw ontwerp.

Peikko Designer® EBEA SELECT is een gratis online tool die constructeurs helpt bij het vinden van geschikte EBEA® Koudebrugonderbrekingen voor hun ontwerpen. Het vinden van een perfecte koudebrugonderbreking voor een project is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. EBEA SELECT maakt ontwerpen sneller en veiliger, biedt u binnen enkele minuten geoptimaliseerde verbindingselementen en creëert tegelijkertijd de offerteaanvraag.

U kunt EBEA SELECT gebruiken met uw bestaande Peikko Designer®-accountgegevens. Inloggen is niet verplicht, maar het stelt u in staat om met één klik een offerteaanvraag aan te maken. Omdat EBEA SELECT een online tool is, is er geen installatie nodig en gebruikt u altijd de meest up-to-date versie van de service.

Start met gebruiken

Gebruik en resultaten

Er zijn maar een paar verplichte criteria om te selecteren. Nadat deze zijn gedefinieerd, biedt de tool een set geschikte EBEA® Koudebrugonderbrekingen. U kunt andere beschikbare criteria kiezen of elk model aanpassen om een verbingselement te vinden die zo goed mogelijk aan uw ontwerpvereisten voldoet.

Bekijk hier onze EBEA SELECT instructievideo

Afbeeldingen

Meer Peikko Designer® modules

Column Connection

Met de Peikko Designer® kolomverbindingsmodule selecteert u een geschikte combinatie van Peikko-kolomschoenen en ankerbouten.

Anchor Plate

Met de Peikko Designer® ankerplaat­module kunt u een geschikte Peikko-ankerplaat berekenen en selecteren uit onze standaard afmetingen, of uw eigen ankerplaat ontwerpen die past bij uw ontwerp.

Punching Reinforcement

Ontwerp ponswapening voor vloerplaten, grondplaten en funderingen.