Helemaal klaar voor 2019!

March, 5, 2019

Er is veel gebeurd binnen Peikko in 2018.

 

We hebben grote investeringen gedaan in onze bestaande fabrieken en zijn zelfs een geheel nieuwe grootschalige fabriek in Romenië gestart. Daarnaast hebben we veel bestaande producten in nieuwe markten geintroduceerd. zoals bijvoorbeeld de Peikko betonverbindingen in de circulaire bouwprojecten. Er is nieuwe software uitgekomen (DELTABEAM SELECT) en bestaande software is geüpdatet. Een jaar dat in het teken stond van acties ter ondersteuning van onze klanten!

 

Dit jaar ligt de focus op nieuwe producten. Een aantal van deze producten kunt u bekijken op de beurs BAUMA in München begin april. Peikko Benelux exposeert tegelijkertijd op Building Holland 2019 in de RAI Amsterdam (9 t/m 11 april). Hier zullen wij u onder andere met Virtual Reality de Peikko oplossingen laten zien in een 3D structuur. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe innovaties en hoe deze de dagelijkse manier van ontwerpen en bouwen gaan verbeteren.

 

Ook dit jaar staat voor Peikko weer in het kader van grote ontwikkelingen binnen het circulair bouwen met prefab beton. Volg ons op social media om op de hoogte hiervan te blijven.

 

Ten slotte wordt 2019 een bijzonder jaar voor ons, omdat we 30 jaar DELTABEAM® staal-betonliggers vieren! 30 jaar geleden hebben we de eerste concepten omgezet in de eerste versies van de DELTABEAM®. Het thema van dit jaar is THE GAME CHANGER. Naast dat DELTABEAM® de bouw voorgoed veranderd heeft als game changer, willen we game changers binnen de bouw presenteren - harde werkers die DELTABEAM® staal-betonliggers in hun projecten hebben gebruikt.

 

Stay tuned ...

 

Topi Paananen

Chief Executive Officer

Peikko Group Corporation

Comments Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
No comments yet
See all articles