Een stevig pakket technische informatie over samengestelde staal-betonconstructies

August, 21, 2018

Samengestelde constructies van staal en beton - zoals vandaag de dag bekend - werden meer dan honderd jaar geleden voor het eerst gebruikt in de Verenigde Staten in gebouwen en bruggen. Sindsdien is er veel progressie op dit gebied geweest.

Of u nou architect, constructeur, overheidsinstantie of andere bouwprofessional bent, een boek met essentiële informatie over staal-betonconstructies komt altijd van pas.

Deze studie is vertaald uit het Fins en is nu verkrijgbaar als hardcopy boek.

"Peikko is vereerd dat gerenommeerd expert op dit gebied, Matti V. Leskelä, D. Sc. (Tech), tijd en moeite heeft gestopt in dit project. We zijn dankbaar voor de toestemming om deze studie beschikbaar te kunnen maken voor het publiek door middel van dit boek," aldus Peikko's CEO Topi Paananen.

Naast het schrijven van dit boek, is Matti V. Leskelä betrokken geweest bij de ontwikkeling van Peikko's DELTABEAM® staal-betonligger en Peikko's staal-betonkolommen. Zijn expertise op dit gebied heeft ingrijpende gevolgen gehad, zowel voor Peikko als de gehele branche.

"Ik hoop dat het boek bijdraagt aan de werkzaamheden van het internationale publiek", zegt Leskelä.

Het 429 pagina's tellend boek bevat fundamenten en recente ontwikkelingen in de industrie, maar ook dimensionering in de praktijk, voorbeelden en de DELTABEAM® technische handleiding.

"Als 's werelds meest toonaangevende producent van staal-betonconstructies, zien we dit boek als een kans om de voordelen en mogelijkheden van zulk soort constructies wereldwijd te verspreiden onder bouwkundigen," zegt Topi Paananen

Dit boek is bij uitstek geschikt als studiemateriaal voor universiteiten en hogescholen.

Geïnteresseerd in dit boek?

Download de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk, of bestel het boek, via de volgende link:

www.peikko.com/behaviour-and-design

 

Simo Hakkarainen

Business Director

DELTABEAM® Frame

Peikko Group Corporation

Comments Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
No comments yet
See all articles